Selecteer een pagina

De grote prijslijst

Prijzen inclusief btw
 

huisstijl

Je merkt dat je zaak en je merk klaar zijn voor een grondige update. Er is zoveel veranderd en je visuele identiteit straalt niet meer uit waar jij en je merk voor staan. Het stoot potentiële klanten zelfs eerder af dan dat het aantrekt. Oeps. De hoogste tijd dus voor een visuele identiteit die de kwaliteit uitstraalt die jij met jouw producten en dienst aan jouw klanten.

Vanaf €795

+ 500 luxe visitekaartje // €175
+ 3 social media templates in Canva // €195
   

webdesign

Je website is jouw online visitekaartje. Het nodigt bezoekers uit om meer te weten te komen over de diensten die je aanbiedt, jouw producten te kopen en met jou samen te werken. Alleen is jouw website eerder een koppige ezel dan het werkpaard dat het zou moeten zijn. Samen nemen we je website onder handen. We zorgen ervoor dat het een aantrekkelijk online visitekaartje wordt dat werkt als een onuitputtelijk boerenpaard.

One pager vanaf €1250
Website met vijf pagina’s vanaf €2750

Back on track
sessie

Je wil vooruit met je merk en je website, want je hebt al te lang het gevoel dat je ter plaatse blijft trappelen. Samen kijken we eens heel kritisch naar de visuele identiteit van je merk, je doelen en wat er beter kan om vervolgens een plan op te stellen waarmee jij aan de slag kan om je website, merk en site te laten groeien.

Back on track sessie // €675

  • One-on-one coaching gedurende een dag
  • We beginnen met een analyse van je huidige visuele identiteit en je merk
  • We zetten de nodige doelen voor je merk
  • We stellen samen een plan op waarmee jij aan de slag kan
  • We maken tijd om met jouw concrete vragen aan de slag te gaan

Rittenkaart

Soms heb je even wat hulp nodig. Het maakt niet uit of het nu grafisch is of strategisch, deze duizendpoot staat voor je klaar. Je wil misschien graag dat je nieuwe e-boek visueel aantrekkelijk is en helemaal aansluit bij je bestaande huisstijl. Of je lanceert binnenkort een nieuw product en je wil een plan voor een nieuwsbrief sequence die verkoopt. Daarbij kan ik je als grafische, digitale en strategisch duizendpoot de nodige ondersteuning bieden.

Rittenkaart 5 uur // €375
Rittenkaart 10 uur // €750

  • Je laat mij weten waarvoor je mij wil inschakelen en ik geef je een indicatie van hoeveel uren ik denk hiervoor nodig te hebben
  • Je kan zelf mijn gepresteerde uren opvolgen in Toggl 
  • Je rittenkaart is één jaar geldig en mag je inzetten zoals je zelf wil

Geïnteresseerd?

Wil je graag de handen in elkaar slaan? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we hoe ik jou kan helpen met jouw project.