Selecteer een pagina
Hey!

Ik ben Kathleen en ik help jou om je project visueel en grafisch uit te werken.

Illustratie

Zoek je dé manier om je project in het oog te laten springen? Het maakt niet uit of het gaat om een geboortekaartje, website of brochure, alles wordt meteen pak aantrekkelijker met een leuke illustratie op maat.

webdesign

Heeft je virtuele stek een grondige facelift nodig zodat je online bezoekers niet gillend wegrennen? Ik maak van jouw stek een échte online thuis voor jou en je bezoekers.

Branding

Wil je niet alleen je site maar je hele huisstijl een make over geven? Dan ben je aan het juiste adres. Samen denken we na over je logo, kiezen we kleuren en werken we aan de online en offline uitstraling van jouw merk.

Recent werk
in de kijker

Ja, het is je logo dat overal gaat verschijnen en mensen zullen dat vaak het snelst leren kennen, maar er is zoveel meer. Leuke illustraties zoals deze maken een huisstijl helemaal af. Ieder digitale cursus op Tuttefrut.be is voorzien van een toepasselijke illustratie, die helemaal aansluit bij de huisstijl en bij de doelgroep.
www.tuttefrut.be

Ergens in een ver verleden behaalde ik een diploma Journalistiek, maar het werd al snel duidelijk dat mijn passie ergens anders lag. Het kriebelde om aan de slag te gaan met kleuren, patronen, motiefjes, lettertypes en meer. Ik wilde van de wereld een vrolijkere, kleurrijkere plek maken met mijn illustraties.

Mijn doel is nog altijd om deze wereld wat kleurrijker en vrolijker te maken. Of ik dat nu doe door een geboortekaartje te illustreren, een huisstijl uit te werken of een webdesign in elkaar te steken, dat maakt al niet uit. Alle kleine beetjes helpen!

Ik denk graag samen met jou na over over wat je exact wil, wat je met je project wil bereiken en hoe je dat graag uitgewerkt zou zien.

Samenwerken?
Wil je graag de handen in elkaar slaan om van jouw project een pareltje te maken? Laat dan zeker iets weten!