Divi Deep Dive

Haal nog meer uit je website als online ondernemer door gebruik te maken van alle functionaliteiten van Divi. 

€129 excl. btw

DIY Strategische Sessie

De basis is er, maar je wil meer uit je website halen

Je hebt je eigen website gemaakt met WordPress en Divi en bent daar terecht trots op. Dikke speekselmedaille voor jezelf.

En nu je Divi in je vingers hebt, vraag je je af wat er nog meer mogelijk is, want je beseft dat een website een waardevolle marketingtool is.

 • Je bent al een keer per ongeluk een paar functionaliteiten tegen gekomen, maar je weet niet goed hoe je die moet gebruiken en je hebt schrik om al je harde werk te verknallen door iets verkeerds te doen.
 • Je steekt nog altijd veel tijd in het uitwerken van pagina’s in Divi en stelt daarom het uitwerken van nieuwe pagina’s of het sleutelen aan je website in het algemeen, uit
 • Je investeert maandelijks of jaarlijks tal van je zuurverdiende euro’s in bepaalde marketingtools die jouw website verbeteren zoals een A/B tester, een landingspaginabouwer,…
 • Je hebt zotte ideeën voor je website, maar je weet niet goed wat de mogelijkheden zijn. Kan je bepaalde informatie laten zien gedurende een bepaalde periode? Kan je bestaande klanten in je webshop extra aanmoedigen om een review achter te laten?

Divi is zo’n tool waarvan je 80% van de tijd maar 20% van de functionaliteiten van gebruikt. Zelf bouw ik de meeste sites met hooguit vier, vijf verschillende modules. Sja. De toeters en bellen laat ik doorgaans achterwege.

Maar er zijn een aantal functionaliteiten die eigenlijk serieus de moeite zijn voor ieder zichzelf respecterende online ondernemer. In het WebKick Traject focus ik me op sterke fundamenten leggen voor een website die je dan uitwerkt met WordPress en Divi. Dat wil zeggen dat de focus ligt op strategie, design en de bouw van je website met Divi.

Maar met deze Divi Deep Dive wil ik een stapje verder gaan zodat jij van je website de marketing tool kan maken waar je altijd al van droomde.

€129 excl. btw

Na de Divi Deep Dive

 • Je kan in een sneltempo nieuwe pagina’s uitwerken omdat je elementen die je vaak gebruikt in een bibliotheek hebt gestoken. Je eigen blokkendoos!
 • Je hebt één keer al de styling van de elementen op je website ingesteld waardoor je hier nu niet meer over moet nadenken of tijd in moet steken. Je moet je enkel nog focussen op de inhoud van je pagina’s.
 • Je weet welke elementen beter scoren op je website bij je bezoeker aangezien je dit getest hebt. Je weet welke titels meer aanspreken, welke knoppen meer uitnodigen tot klikken,… Je hebt deze data.
 • Je gebruikt de “als dit… dan dat” logica om informatie te laten zien wanneer deze interessant is voor bepaalde bezoekers. Dit is vanaf nu je grootste marketingwapen en je kan hierdoor tal van andere marketingtools buiten gooien.

Wat komt er allemaal aan bod in Divi Deep Dive?

Maak je eigen blokkendoos

Een Divi website is opgebouwd uit drie soort elementen: secties, rijen en modules. Ieder van deze elementen kan je zien als blokken in een blokkendoos waarmee jij snel pagina’s kan opbouwen. Zo spaar je je heel wat tijd uit.

A/B testing

Twee opties geven en de optie die het beste is, die wint. Dat kan optie A zijn, maar dat kan ook optie B zijn. A/B testing in een notendop en Divi heeft een ingebouwde A/B tester. Zo weet je meteen welke elementen of welke verwoording beter converteert.

“Als dit… dan dat” logica

Aan de hand van verschillende cases ontdek je de “als dit… dan dat” logica. Je laat informatie en elementen zien wanneer dat nodig is aan de relevante bezoekers.

€129 excl. btw

Welke tools gebruik je in deze cursus?

Voor deze cursus heb je uiteraard een website nodig die gebouwd is met WordPress en Divi, de themebuilder van Elegant Themes. Die website wordt de basis voor deze cursus. 

Wat je krijgt als je je inschrijft voor Divi Deep Dive

 • Meteen toegang tot de cursus. De cursus bestaat zowel uit tekstmateriaal als videomateriaal, want soms is het makkelijker om bepaalde zaken uit te leggen via een screencast. Je kan deze cursus op je eigen tempo volgen zodat wanneer het even druk is, je toch niet achterloopt.
 • Levenslang toegang tot de cursus. Als je volgend jaar in juni even niet meer weet hoe het net zat met die schreef aan letters, dan kan je de cursus er terug even bij nemen.
 • Les van een webbouwer en grafisch vormgeefster met meer dan tien jaar ervaring. Dat ben ik dus. Hallo. 😉  Ik laat je zien hoe ik zelf een huisstijl ontwerp voor een klant en deel natuurlijk met plezier alle trucjes die ik de afgelopen jaren heb geleerd.

€129 excl. btw

Wanneer start de cursus?

Je krijgt meteen toegang tot de cursus, zo kan je er meteen in vliegen! 

Kathleen Verhetsel

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help ondernemers van online bezoekers, klanten te maken door design strategisch in te zetten

Je snapt dat het oog ook wat wil en dat je wat tijd en energie moet steken in het visuele aspect van je zaak.

Na meer dan tien jaar voor een webbureau te hebben gewerkt als grafisch vormgeefster en daarna op zelfstandige basis, kan ik je wel wat kneepjes van het vak leren.

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Uiteraard heb je een computer nodig waarmee je aan de slag kan gaan. Natuurlijk heb je ook een website nodig die gemaakt is met WordPress en Divi, de pagebuilder van Elegant Themes. Heb je zo nog geen website? Bekijk dan zeker eerst even het WebKick Traject waarin je leert om een website te maken met WordPress en Divi. 

Hoe lang krijg ik toegang tot deze cursus?

De rest van je leven. Of toch zolang er internet is en ik de cursussite kan hosten. In het geval dat er ooit een zombieapocalyps uitbreekt, dan kan het zijn dat je geen toegang meer hebt tot de cursus, maar dat lijkt me wel een uitzonderlijke situatie.

Is deze cursus iets voor mij?

Als je je eigen website hebt gemaakt met Divi en het kriebelt om nog een stapje verder te gaan, om nog méér uit die website te halen, dan is deze cursus zeker iets voor jou. De cursus is vooral gericht op online ondernemers omdat heel veel van de extra functionaliteiten binnen Divi te maken hebben met marketing.  

Kan ik op ieder moment beginnen aan deze cursus?

Yup! Je kan je eender wanneer inschrijven voor deze cursus en er meteen mee starten. 

Technologie staat niet stil. Wordt deze cursus verder aangevuld?

Technologie staat inderdaad niet stil! En de makers van Divi blijven verder sleutelen aan hun builder. Regelmatig worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het is dus ook de bedoeling dat, wanneer een interessante nieuwe toevoeging wordt gedaan aan Divi, ik hiervoor een nieuwe module of hoofdstuk toevoeg aan de cursus. 

Ik heb een specifiek idee, maar ik weet niet of het mogelijk is met Divi. Is er one-on-one tijd voorzien binnen de cursus om dit idee met jou te bekijken?

Voorlopig is er geen one-on-one tijd voorzien binnen de cursus, maar er is wel een mogelijkheid om vragen te stellen binnen de cursus. 

Zin om nog meer uit je Divi website te halen?

€129 excl. btw

Pin It on Pinterest