Haal meer uit je WordPress website als solo-ondernemer

Samson zong in ver vervlogen tijden dat er meer in een liedje zit dan je denkt. Dat is zeker zo. Maar wist je dat er ook meer in je WordPress website zit dan dat je denkt? Je benut waarschijnlijk maar een klein deeltje van het mogelijke. 

DIY Strategische Sessie

Doe live mee op dinsdag 20 september 2022

Drie workshops op één dag. Hoppa! 

Canceled
Helaas was er te weinig animo 🤷‍♀️

Stel je eens voor dat je website een online butler was

Zo ééntje die gasten aan de deur ontvangt, klaarstaat om iedere vraag te beantwoorden, afspraken noteert en hen begeleidt tot in jouw werkkamer. Je weet wel, zo’n butler die je ziet in Engelse period drama’s. Een bediende die altijd klaar staat, dag én nacht.

Waarschijnlijk neemt je website al een paar taken van jou als solo-ondernemer over, maar is het al de loyale, hardwerkende butler die je nodig hebt? Of bezorgt jouw website je toch nog steeds héél wat werk én kopzorgen?

Canceled
Helaas was er te weinig animo 🤷‍♀️

Wat als jouw website een echt werkpaard zou zijn?

Je bent een solo-ondernemer en misschien zet je al in op automatisatie of heb je zelf een virtual assistant onder de arm genomen. Daarmee maak je al heel wat tijd vrij, maar wat als je nog een stapje verder zou kunnen gaan en de kracht van je WordPress website ten volle zou kunnen benutten?

Wat als jouw website zo’n butler zou zijn die taken uit jouw handen neemt zodat jij je kan focussen op wat echt belangrijk is? 

 • Je bezorgt de deelnemers van je cursussen een unieke ervaring door een online cursus aan te bieden die verder gaat dan enkel wat video’s en theorie.
 • Je kan je deelnemers van je cursussen beter opvolgen en inspelen op hun noden, zonder dat zij iedere keer moeten terugkoppelen met jou.
 • Je bespaart jezelf heel wat tijd door in te zetten op automatisaties die gekoppeld zijn aan jouw website.
 • Je moet maar op één plek inloggen om automatisaties in te stellen, namelijk op je eigen website.
 • Je kan bepaalde informatie laten zien op je website al naargelang het tijdstip of andere triggers.

Wat krijg je allemaal bij deze workshop?

3x Live 60min workshops

Want ééntje is geentje natuurlijk.

Pop-up Facebook groep

Waar je lief en leed kan delen.

Plus leuke extra’s, bonussen,…

Een virtuele goodie bag. Hoera! 

Canceled
Helaas was er te weinig animo 🤷‍♀️

Hoe ziet de dag er uit?

 • 9u30 – 10u30: Online cursussen met gepersonaliseerde leerwegen
 • 10u30 – 11u: Plaspauze. Snackpauze. Pauze tout court.
 • 11u – 12u: Automatisatie die vertrekt vanuit je website
 • 12u – 13u: Lunchpauze
 • 13u – 14u: Divi Deep Dive: beyond the basics
 • 14u – 15u: Q&A en op tijd klaar om de kindjes van school te halen. 😉

Canceled
Helaas was er te weinig animo 🤷‍♀️

Workshop 1 // 9u30 – 10u30

Online cursussen met gepersonaliseerde leerwegen

De wereld der online cursussen heeft niet stil gestaan de afgelopen jaren. We zagen online cursussen tijdens de pandemie meer en meer aan populariteit winnen. Maar daardoor wordt er ook steeds meer en meer verwacht van cursussen. De tijd waarin je al je materiaal gewoon op een leerplatform kon pleuren en af en toe een incheckte met je deelnemers via mail liggen vér achter ons.

In de toekomst zal er vaker de nadruk liggen op gepersonaliseerde leerwegen, die aansluiten bij de noden van iedere specifieke deelnemer. Zo blijven je deelnemers geboeid door je cursus en haken ze niet ergens halverwege af.

Ik laat je zien hoe ik in LearnDash experimenteer met zulke unieke leerwegen. 

 

Er zijn véél automatisatietools op de markt. De bekendste is waarschijnlijk Zapier en de kans dat je die dienst gebruikt als solo-ondernemer is bijzonder groot.

Maar wat als je nu eens over je automatisaties begint na te denken vanuit je website? Wat als je je onboarding voor nieuwe klanten kan laten vertrekken vanuit je website? Wat als je nieuwe deelnemers die via Plug&Pay betalen automatisch kan toevoegen aan een specifieke cursus in je LearnDash?

Soms is het interessanter om te beginnen bij je website als het aankomt op automatisaties.

Workshop 2 // 11u – 12u

Automatisatie die vertrekt vanuit je website

Workshop 1 // 13u – 14u

Divi Deep Dive: beyond the basics

Er zijn zoveel themes en builders voor WordPress en misschien zie je door de bomen al lang het bos niet meer. Zelf kies ik iedere keer opnieuw voor Divi omdat er zoveel mee mogelijk is. De makers achter Divi blijven jaar na jaar interessante functionaliteiten toevoegen die het leven van de gemiddelde solo-ondernemer zoveel makkelijker kan maken: automatisch elementen laten verdwijnen op bepaalde data, een bibliotheek waarin je elementen die je vaak gebruikt kwijt kan,…

Ik laat je een paar truken van de foor zien in Divi waarmee je nog sneller pagina’s in elkaar bokst én je ze kan laten werken voor jou.

Kathleen Verhetsel

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help solo-ondernemers met het bouwen van websites die hun bedrijf helpen groeien

Ik help online ondernemers om meer klanten te bereiken via hun website door er een écht werkpaard van te maken. Zo kunnen zij zich focussen op wat belangrijk is: hun klanten helpen.

Na meer dan tien jaar voor een webbureau te hebben gewerkt als grafisch vormgeefster en daarna op zelfstandige basis, kan ik je wel wat kneepjes van het vak leren.

Doe live mee op dinsdag 20 september 2022

Drie workshops op één dag. Hoppa! 

Canceled
Helaas was er te weinig animo 🤷‍♀️

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig voor deze workshop?

Niet veel. Pen. Papier. Enthousiasme. En Zoom. Zoom is handig om de workshops te volgen. 

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

No worries. Er komt een replay (als de technologie goden mij goed gezind zijn, natuurlijk). Deze replay kan je tien dagen bekijken, dus tot en met 30 september. Dat geeft je genoeg tijd om alles op je gemakje opnieuw te bekijken.

Is deze workshop iets voor mij als ik géén WordPress website heb?

Helaas niet. In deze workshop ga ik het hebben over plugins waarmee je je WordPress website naar the next level kan tillen. Die plugins zijn helaas niet relevant voor bijvoorbeeld Squarespace of Wix.

Is deze workshop iets voor mij als ik geen ondernemer ben?

In deze workshop ga ik mij vooral richten op solo-ondernemers die inzetten op online ondernemen. Dat wil zeggen dat ze ook online producten zoals cursussen, e-boeken,… verkopen. Ben je een blogger met een WordPress website? Dan is deze workshop helaas niet voor jou.

Is deze workshop iets voor mij als virtual assistant?

Als je vaak werkt met solo-ondernemers die online ondernemen én een WordPress website hebben, kan dit zeker interessant zijn. Jij kan die ondernemers helpen met de zaken die ik hier aanhaal toe te passen op hun websites.

Wil jij meer uit je WordPress website halen als solo-ondernemer?

Canceled
Helaas was er te weinig animo 🤷‍♀️

Pin It on Pinterest