Blind gebouwd

Je ziet het niet zitten om je website helemaal zelf op poten te zetten, want je beseft dat dat je veel tijd en energie gaat kosten. Maar je hebt ook niet de nodige budgetten om een website volledig uit te besteden. Wat als er een gulden middenweg is die een beetje blind vertrouwen vraagt?  

Kathleen Verhetsel wordpress website op maat

Een eigen website uitwerken bezorgt je de nodige kopzorgen en vergt zoveel tijd

En dat snap ik maar al te goed, want iedere keer zie ik het opnieuw. Een ondernemer begint vol goede moed zijn eigen website te bouwen, maar loopt dan vast op allerlei strategische en technische zaken.

 • Je wil heel graag een website die converteert. Eéntje die van trouwe volgers klanten maakt, ééntje die ervoor zorgt dat bezoekers actie nemen. Maar je weet niet hoe je er zelf aan moet beginnen. 
 • Je hebt geen tijd en al helemaal geen energie om zelf een nieuwe website uit je mouw te schudden, maar je weet dat je er wel één nodig hebt. Misschien begin je net met je zaak of ben je al even bezig, maar is je aanbod drastisch veranderd. 
 • Je bent niet zo technisch aangelegd en gelooft nogal in “schoenmaker bij je leest”. Jouw leest is iets anders dan websites maken, dus wil je het maken van je website graag uitbesteden, maar tot nu toe heb je daarvoor enkel hele dure offertes gekregen. 
 • Als je heel eerlijk bent, dan weet je niet goed wat je nodig hebt, laat staan waar je moet beginnen met die website. Je wil gewoon dat iemand het uit handen neemt en het regelt.

Er zijn tal van mogelijkheden om een website zelf uit te werken of te laten uitwerken. 

Als je het zelf doet, dan steek je er ongetwijfeld veel tijd en energie in. Misschien heb je het in het verleden al een keer geprobeerd en staat die drommelse website nog steeds niet helemaal op punt. Laat staan dat je tijd hebt om een hele cursus te volgen over hoe je je eigen website moet bouwen. Er zijn belangrijkere dingen in jouw leven momenteel die jouw aandacht opeisen. 

Als je een website door iemand laat maken, duurt het maanden voor de website eindelijk online staat. Om nog maar te zwijgen van de prijs. Helaas heb je jouw nieren nog wel even nodig, dus die verkopen op de zwarte markt is geen optie.

Maar wat als er daar ergens een optie tussenin is? Deels zelf wat werk doen, deels een websitebouwer er op los laten. 

Die gulden middenweg is Blind Gebouwd. 

Amina template voor WordPress en Divi

Wanneer gaat mijn Blind Gebouwd website klaar zijn?

Dat gaat voor een heel groot deel afhangen van jou. Ik schiet in actie zodra ik al het materiaal heb dat ik nodig heb om jouw website uit te werken. Dat wil zeggen huisstijl, grafische elementen, foto’s en ander beeldmateriaal, maar ook teksten. Uit ervaring weet ik dat vooral in het uitwerken van dat laatste soms best wel wat tijd kan kruipen. 

Eens al het materiaal is aangeleverd, kan ik in actie schieten. Je krijgt dan een tijdslijn van mij zodat je weet wanneer de website ongeveer klaar zal zijn op een testomgeving. Hierbij moet ik natuurlijk rekening houden met mijn eigen planning, maar doorgaans mag je hiervoor een paar weken rekenen. 

Blind gebouwd. Blind vertrouwen.

De naam van dit concept sluit uiteraard aan bij televisieprogramma’s zoals Blind Gekocht en Blind Getrouwd. De kern van deze programma’s, net als dit concept, is vertrouwen. Blind vertrouwen. In het geval van Blind Gebouwd vertrouw jij blind op mijn expertise als grafisch vormgeefster, wegstrateeg en website bouwer. Je krijgt op voorhand geen wireframes of design te zien, enkel het eindresultaat.

Een website bouwen als een team

Als je met mij samenwerkt, dan vormen wij een team. Ik heb het beste voor met jouw project. Ik wil je zien groeien en je doelen zien bereiken. Daarom neem ik graag de tijd om jou en de boodschap die je wil delen met de wereld beter te leren kennen.

 • We bekijken samen de noden die jij met jouw bedrijf hebt voor jouw website tijdens een strategische sessie.
 • We zoeken samen naar oplossingen waarbij we met jouw website bepaalde processen binnen jouw bedrijf kunnen vereenvoudigen.
 • Na oplevering krijg je nog een maand gratis onderhoud. Tijdens die maand mag je mij bestoken met vragen zodat jij daarna zelf aan de slag kan met jouw website.
Tien jaar zelfstandige

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help online ondernemers hun zaak te laten groeien door design strategisch in te zetten

Je wil je graag focussen op het helpen van je klanten. Dat is wat je drijft, wat je doet en waar je potdekke ook nog eens supergoed in bent!

Al de expertise die ik de afgelopen jaren op deed als ondernemer, webbouwer en grafisch vormgeefster, bundel ik graag om jou vooruit te helpen, zodat jij zelf een website hebben die dag en nacht klaarstaat voor jouw klanten.

Ik maak van jouw website een écht online werkpaard zodat jij je boodschap verder kan verspreiden en nog meer mensen kan helpen. 

Met welke tools wordt de website gebouwd?

Ik werk zelf met WordPress en Divi. Hiermee kan je zelf makkelijk pagina’s uitwerken of aanpassingen maken aan bestaande pagina’s. Om je eigen website te hosten ga je zelf een domeinnaam en hosting moeten voorzien. Als je het nu hoort donderen in Keulen: no worries. Ik geef je de nodige tips rond domeinnamen en hosting.

Rolinde - op de groei
Wat je doet is zoveel meer dan websites bouwen. Je denkt mee over branding, strategie, een logisch geheel, een visueel mooi jasje en het klopt technisch ook nog eens allemaal. Niet alleen het resultaat mag er zijn, ook het proces er naartoe vond ik echt aangenaam. Het was fijn om samen te brainstormen, de website vorm te zien krijgen en achteraf snelle en duidelijke antwoorden te krijgen op al mijn vragen om zelf met de website aan de slag te kunnen. Dikke merci!
Annelies - Fisc-it
Er werd al meteen een afspraak voor een kennismaking vastgelegd door een nieuwe klant, volgens mij nog geen uur nadat de site online stond. Mission accomplished! Ik ben er superblij mee en wil je ook héél erg bedanken hiervoor, Kathleen! Het is een last die van mijn schouders valt.

Hoe gaan we te werk?

Bij een Blind Gebouwd website is er een stuk voorbereidend werk voor jou. Eens dat jij daarmee klaar bent, neem ik het over en begin ik de website verder uit te werken.

Strategische sessie

We zitten gedurende één à anderhalf uur (al dan niet virtueel) samen om de strategie van je website onder de loep te nemen. Wie wil je bereiken? Wat wil je bereiken?

Zo weet ik goed waar jij naartoe wil en kan ik de bepaalde keuzes maken bij het uitwerken van je website met die doelen in het achterhoofd.

Voorbereidend werk

Om een goede website te bouwen, heb ik natuurlijk wat materiaal nodig van jou. Een huisstijl is altijd handig, teksten komen zeker van pas en ook foto’s zijn ontzettend interessant. Misschien heb je al deze zaken al, misschien ook nog niet.

Je krijgt na de strategische sessie toegang tot een gedeeld project in Notion. Hier begeleid ik je aan de hand van video’s en checklists zodat je al het materiaal kan verzamelen dat ik nodig heb.

Uitwerking site

Wanneer je klaar bent, mag je op de daartoe voorziene knop duwen in Notion. Ik neem snel contact met je op om een tijdslijn door te geven zodat jij ongeveer weet wanneer ik verder werk aan jouw website.

Jouw werk zit er op en nu is het aan mij. Ik weet dat het moeilijk is om het los te laten, believe me, I know, maar sit back and relax.

Eens de website klaar is, krijg je toegang tot de testomgeving zodat je zelf nog content kan toevoegen en misschien nog wat extra pagina’s kan uitwerken.

Live

Staat de website helemaal op punt op de testomgeving? Dan mag je mij een seintje geven en plannen we een datum in waarop we de website live zetten. Zo wordt die zichtbaar voor het grote publiek. 

Eens de website live staat, kan je het heugelijke nieuws delen met de wereld en kan je jouw bezoekers met open armen ontvangen op je nieuwe virtuele stek.

Wat zit er nog allemaal inbegrepen in dit pakket?

WordPress website op maat

Hoewel Divi gebruikt wordt om je site mee te bouwen, is het een website op maat. We vertrekken niet vanuit een bestaande template zodat we alles zo goed mogelijk naar jouw noden en die van je bedrijf kunnen invullen.

Notion portaal

Ik loods je door het verzamelen van materialen, het schrijven van teksten,… Maar ik doe dat niet one-on-one. Ik doe dit aan de hand van video’s, masterclasses, checklists,… in een Notion portaal. Zo kan jij zelf aan die zaken werken wanneer jij er tijd/energie voor hebt.

Masterclasses

In het Notion portaal zal je naast tal van praktische hulpmiddelen ook een aantal masterclasses terug vinden die je helpen om je teksten te schrijven voor je website, je helpen met het verzamelen van je materiaal,… 

Video-opleiding

Iedere website is nét dat tikkeltje anders. Er is altijd wel ergens een uitzondering op de regel. Tijdens een video-opleiding laat ik je graag zien hoe jij zelf aan je eigen website kan verder sleutelen.

SEO

Een die hard copywriter ben ik niet, maar ik kan je website technisch wel optimaliseren naar SEO toe. In het Notion portaal vind je ook een masterclass rond SEO en hoe jij je website en teksten verder kan optimaliseren om beter gevonden te worden in zoekmachines.

Adresboek

Je krijgt toegang tot mijn adresboek waar je tal van namen van getalenteerde fotografen, copywriters,… kan vinden. Wil je bepaalde taken uitbesteden? Dan vind je hier een hele hoop toppers die je kan contacteren.

Wat is je investering voor een
Blind Gebouwd website?

Mini

 • 1 uitgewerkte pagina (one pager)
 • Gebruik licentie Divi (twv $249)
 • Contactformulier en bedanktpagina
 • Koppeling met je e-mailmarketing tool
 • Koppeling met je statistieken tool
 • Toegang tot het Notion portaal
 • Eén maand basis onderhoud na oplevering van je website (plugins, themes, WordPress updaten)

€1200

Voorschot van €275 excl. btw (meteen te betalen).

Overige bedrag kan verdeeld worden in 3 of 6 schijven (3 x €308,50 of 6 x €155,50 excl. btw)

Midi

 • 2 à 5 uitgewerkte pagina’s
 • Gebruik licentie Divi (twv $249)
 • Contactpagina met contactformulier en bedanktpagina
 • Klik hier pagina (Link in bio pagina voor op Instagram)
 • Koppeling met je e-mailmarketing tool
 • Koppeling met je statistieken tool
 • Toegang tot het Notion portaal
 • Eén maand basis onderhoud na oplevering van je website (plugins, themes, WordPress updaten)

€2000

Voorschot van €275 excl. btw (meteen te betalen).

Overige bedrag kan verdeeld worden in 3 of 6 schijven (3 x €575 of 6 x €287.5 excl. btw)

Maxi

 • 5 à 10 uitgewerkte pagina’s
 • Gebruik licentie Divi (twv $249)
 • Contactpagina met contactformulier en bedanktpagina
 • Klik hier pagina (Link in bio pagina voor op Instagram)
 • Koppeling met je e-mailmarketing tool
 • Koppeling met je statistieken tool
 • Toegang tot het Notion portaal
 • Eén maand basis onderhoud na oplevering van je website (plugins, themes, WordPress updaten)

€2800

Voorschot van €275 excl. btw (meteen te betalen).

Overige bedrag kan verdeeld worden in 3 of 6 schijven (3 x €842 of 6 x €421 excl. btw)

Nele

Zelf heb ik al mijn eigen website toen inbelverbinding nog bestond. Ik prutste altijd wat in WordPress, en zolang wat eruit kwam redelijk oké was, was ik tevreden. Alles veranderde toen ik professionaliseerde en mijn website het visitekaartje van mijn bedrijf Vrouwencoach werd. Ik klopte aan bij Kathleen en meteen werd duidelijk waarom ik haar nodig had.

Ze luisterde naar mijn verhaal, vroeg wat de prioriteiten waren, wat mijn doel was en werkte zo een strategisch plan uit. Ik wist niet eens dat zoiets bestond. Ze vroeg me naar kleuren, naar foto’s en de uitstraling die ik wenste. Toen dat allemaal duidelijk werd ging ze aan de slag. Ook die samenwerking verliep ontzettend vlot.

Kathleen is ontzettend gestructureerd en zorgt dat de overdracht van informatie op een simpele manier kan gebeuren. Tussentijds geeft ze ook updates tijdens het bouwen van de website, zodat er tijd is om bij te sturen, maar eerlijk gezegd was dat amper nodig. De praktische kant zoals contracten en facturatie loopt gesmeerd en is transparant en zeer helder. Dit is een vrouw die ieder aspect van haar vak door en door kent.

Mijn bedrijf werd naar een ander niveau getild dankzij Kathleen. Mentaal zorgt de website ervoor dat ik mij sterker voel als CEO omdat ik trots ben op mijn uithangbord. Ik ben ook creatiever, want waar ik vroeger vaak dacht “Ja, hoe kan ik dat dan aanpakken met de website?”, stap ik nu met mijn idee naar Kathleen en zij zoekt een manier om dat te implementeren.

Dat bezorgt mij een enorme vrijheid tijdens het uitdenken van concepten. Ze heeft ook een toolbox vol met tips en tricks en een kennis waar geen einde aan lijkt te komen. Ze volgt recente updates van providers zoals bijvoorbeeld Convertkit en kent een arsenaal aan apps en platformen waar ze vol enthousiasme over spreekt.

Kortom: Kathleen is een sympathieke vaknerd, en als het professionele leven mij één iets geleerd heeft, dan is het wel dat zo’n mensen van onschatbare waarde zijn.

Veelgestelde vragen

Gebruik je een template voor websites die binnen dit concept gemaakt worden?

Nee, ik gebruik geen templates om deze websites te bouwen. Ik gebruik wél blokken die ik zelf heb uitgewerkt bv. een blok met tekst links en een afbeelding rechts. Daarnaast zijn er een aantal zaken waarvan ik weet dat ze werken naar conversie toe. Vandaar dat bepaalde opmaken van pagina’s hetzelfde kunnen zijn op websites die ik maak, maar iedere website die ik uitwerk krijgt zijn eigen sausje en wordt met veel zorg en liefde uitgewerkt.

Ik gebruik geen Notion. Is dat erg? Kan ik toch nog intekenen voor Blind Gebouwd?

Het Notion portaal is een van groot belang binnen het Blind Gebouwd proces. Het is de plek waar jij al het nodige materiaal gaat verzamelen en waar je ook toegang krijgt tot extra informatie om het materiaal te verbeteren. Als je nog geen Notion account hebt of nog geen ervaring hebt met Notion, dan is dat absoluut geen erg. In een introductiefilmpje leer ik je hoe je er mee aan de slag kan gaan en dan heb je het in no time onder knie.

Zijn er naast deze investering nog andere kosten?

Ja, je zal ook moeten zorgen voor hosting en een domeinnaam. Moest je het nu in Keulen horen donderen: geen paniek, ik geef je de nodig tips in het Notion portaal.

Met welk systeem werk jij?

De websites die ik maak, werk ik uit met WordPress en Divi. WordPress is een veelzijdige optie die je naar je hand kan zetten met allerhande plugins. Divi is een visuele builder waarmee je eigenlijk vanaf nul mooie websites kan vormgeven. Je kan in deze builder pagina’s live teksten, afbeeldingen,… aanpassen zodat je meteen het resultaat ziet.

Deze combinatie geeft je de vrijheid om zelf verder te sleutelen aan pagina’s en zelf nieuwe pagina’s aan te maken zonder dat je heel veel technische kennis hebt.

Hoe lang duurt het ongeveer voor een website klaar is nadat ik het materiaal heb aangeleverd?

Uiteraard hangt dit een beetje af van mijn planning dus een concreet antwoord kan ik niet geven op die vraag. Van zodra ik begin te werken aan de site duurt het een tweetal weken voor die is afgewerkt en ik je toegang bezorg tot de testomgeving. 

Kan ik betalen in termijnen?

Ja, dat is perfect mogelijk. De prijzen hiervoor staan vermeld als je terug even naar boven scrolt. Je betaalt de eerste schrijf wanneer je intekent voor Blind Gebouwd. Daarna zal het bedrag iedere maand automatisch van je rekening worden geschreven gedurende de periode die je kiest.

Kan ik enkel in een strategische sessie investeren?

Ben je nog niet klaar om een hele website samen met mij te bouwen, maar wil je wel eens kijken wat er beter kan? Dan kan je je inschrijven voor de online cursus “DIY strategische sessie”.

Kan ik alleen voor een huisstijl bij jou terecht?

Momenteel focus ik mij op websites en totaalpakketten. Heb je nog geen huisstijl, maar wil je wel samen aan een website werken? Dan kan je aan een meerprijs ook je huisstijl door mij laten uitwerken. Dit is fijn omdat we dan samen van A tot Z jouw merk uitwerken, van logo en huisstijl tot website.

Bied je een onderhoudscontract aan?

Ja! Natuurlijk wil je dat je website optimaal blijft functioneren en dat mensen met snode plannen niet zomaar kunnen inloggen. Daarom bied ik een onderhoudscontract aan om je website up to date te houden. Als je dit liever zelf doet, dan kan dat uiteraard ook. Hierover kan je hier meer informatie vinden.

Wanneer kunnen we starten?

Het voordeel van Blind Gebouwd is dat je heel snel kan starten. Nadat ik de eerste betaling heb ontvangen, krijg jij meteen een uitnodiging om een strategische sessie in te plannen in mijn kalender. Daarna krijg je ook toegang tot het Notion portaal en dan zijn we vertrokken. Hoppa! 

Ik heb toch nog een paar vragen voor ik in ga op dit aanbod. Kunnen we eens babbelen?

Tuurlijk! Boek gerust een gratis kennismakingsgesprek en dan beantwoord ik met veel plezier je vragen. 

Kriebelt het om samen te werken?

Kriebelt het om samen je website aan te pakken, maar heb je toch nog een aantal vragen?
Aarzel niet, boek een gratis kennismakingsgesprek en laat weten waar jij nood aan hebt!

Pin It on Pinterest