Een onderhoudscontract voor een gezonde site

Een WordPress website brengt heel wat voordelen met zich mee. Je kan met enkele plugins je website omtoveren tot een webshop of een leerplatform. Maar helaas is er een ook een keerzijde: je moet al die plugins, thema’s en WordPress zélf up to date houden.

€33/maand of €360/jaar (excl. btw)

DIY Strategische Sessie

Hou de achterpoortjes dicht

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Zelfs de website van het Witte Huis is gebouwd in WordPress. Het spreekt voor zich dat dat mensen met kwade bedoelingen met zich meebrengt. En het is net door die plugins en thema’s die niet worden geüpdatet, dat ze achterpoortjes vinden en je website in geraken.

En dat willen we niet. Nope.

  • Je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen met de beveiliging van je website.
  • Je hebt geen tijd om wekelijks al de plugins en aanverwanten op je website up te daten. Je hebt wel wat beters te doen met je tijd!
  • Er werd helaas in het verleden al een keer gebruik gemaakt van zo’n achterpoortje door snoodaards en dat wil je nooit meer meemaken, want pfoeh… Dat heeft je toch wel een paar jaar van je leven gekost.

Wat zit er allemaal inbegrepen in zo’n onderhoudscontract?

Wekelijkse updates

Iedere week op maandagochtend worden alle plugins, thema’s en WordPress zelf op je website geüpdatet. Zo ontstaan er geen achterpoortjes voor mensen met snode plannen.

Dagelijkse backup

Iedere dag wordt er een backup genomen van je website die extern wordt bijgehouden. Moest er dan een keer iets mislopen, dan kan een oude versie van je website makkelijk worden terug gezet.

Spam verwijderen

Soms glipt er al een keer wat spam door de mazen van het net. It happens. Maar die spam trekt nog meer spam aan. Eén keer per week met de grove borstel erdoor en zo blijft de spam ook weer binnen de perken.

€33/maand of €360/jaar (excl. btw)

Veelgestelde vragen

Bied je naast de updates ook andere hulp bij een onderhoudscontract?

Binnen het onderhoudscontract vallen enkel de updates van WordPress, thema’s en plugins, de backups en de opkuis van spam.

Natuurlijk kan je altijd aan mijn virtuele mouw trekken moest er toch iets anders verkeerd lopen. Shit happens. Stuur me gerust een mailtje met je vragen. Ik geef je vervolgens een indicatie van hoeveel tijd ik er voor nodig heb en een offerte hiervoor.

Wat als ik mijn onderhoudscontract wil stopzetten?

Wil je je onderhoudscontract stopzetten of aanpassen? Dan kan je inloggen via het klantenportaal met je e-mailadres.

Help je mij ook met content toe te voegen bij een onderhoudscontract?

Nee, een onderhoudscontract dient enkele en alleen om je WordPress website gezond te houden. Dat wil zeggen dat ik wekelijks plugins, thema’s en WordPress zelf update en that’s it. Meer moet dat soms niet zijn.

Kathleen Verhetsel

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help online ondernemers hun zaak te laten groeien door design strategisch in te zetten

Je wil je graag focussen op het helpen van je klanten. Dat is wat je drijft, wat je doet en waar je potdekke ook nog eens supergoed in bent!

Ik maak van jouw website een écht online werkpaard zodat jij je boodschap verder kan verspreiden en nog meer mensen kan helpen.

Pin It on Pinterest