één op één met kathleen

Power Hour

Websites, technologie, online ondernemen,… Allemaal goed en wel, maar soms is alleen maar alleen en lukt het even niet meer. Met een Power Hour kan je mij een uurtje inschakelen om even te brainstormen of te sparren. 

€97 excl. btw

DIY Strategische Sessie

Geloof me, been there, done there. Soms loop ik als ondernemer dagen, misschien zelfs weken, rond met een vraagstuk waar ik de oplossing maar niet voor kan vinden. De ene keer is dat een eerder technisch vraagstuk, de andere keer een praktisch vraagstuk en soms is het een diepmenselijk vraagstuk (moeder, waarom leven wij?).

Het gebeurt vaak dat als ik dat vraagstuk aankaart bij een andere ondernemer dat die me kan helpen de knoop door te hakken. Of zelfs maar het probleem luidop uitspreken en uitleggen, zorgt ervoor dat ik opeens de oplossing helder voor mij zie. Soms heb je gewoon een badeendje nodig. 

En tijdens een Power Hour ben ik met heel veel plezier jou badeendje. Of, je weet wel, een Kathleendje. 

Badeendje - Power Hour - Kathleen Verhetsel

Kathleen, waarom heb je het nu over badeendjes?!

In de informaticawereld wordt het aangeraden om een badeendje op je bureau te hebben staan. Als je een probleem hebt tijdens het programmeren, kan je dan eerst dat probleem uitleggen aan het eendje voor je een andere programmeur of collega gaat storen. Vaak gebeurt het als je een probleem uitlegt of zelfs volledig uitschrijft, dat de oplossing je dan vanzelf te binnen schiet. De magie van het badeendje! 

Waarover kunnen we het hebben tijdens een Power Hour? 

Zoals je waarschijnlijk wel weet, ligt mijn expertise bij alles wat te maken heeft met websites. Maar bij zo’n website komt vaak veel meer kijken dan enkel de pagina’s uitwerken. Daardoor heb ik door de jaren heen heel wat geleerd over aanbod, strategie, marketing, processen en systemen,… We kunnen het in dit Power Hour dus over zoveel andere zaken hebben dan enkel en alleen je website.

Jouw website

Uiteraard. Spreekt voor zich. Misschien ben je op zoek naar een bepaalde WordPress plugin die je kan gebruiken om een specifiek probleem op te lossen. Of wil je eens samen kijken naar hoe je je website verder kan optimaliseren. Het maakt niet uit of je die website zelf hebt gebouwd en je vragen moeten zeker niet altijd over WordPress websites gaan.

Jouw aanbod

Je zaak valt of staat met je aanbod. Het kan zijn dat jouw aanbod glashelder is voor jou, maar dat potentiële klanten er niets van snappen. Of dat ze niet weten welke opties bij hen passen en overweldigd worden door teveel keuze.

Jouw strategie

Of het nu de strategie is voor je website, je marketing of de groei van je zaak, alles heeft een strategie nodig. Een plan. Zonder een plan loopt het gegarandeerd in het honderd en krijg je niet het resultaat dat je voor ogen hebt. Het kan dus zeker geen kwaad om nog eens extra na te denken over die strategie.

Grafische vormgeving

Het oog wil ook wat. We leven in een hele visuele wereld en wie weet is er binnen jouw visuele identiteit nog wat ruimte voor verbetering. Het kan zijn dat je je eigen huisstijl hebt ontworpen en daarover graag wat extra input wil krijgen. Of misschien wil je een aantal templates uitwerken die je vervolgens kan inzetten om je Instagram er wat professioneler te laten uitzien. 

(online) ondernemen

Ondernemen op zich is niet niets. Zelf ben ik in 2011 begonnen in bijberoep met het verkopen van zelfgemaakte spulletjes. Sinds 2018 ben ik zelfstandige in hoofdberoep. Dus ja… I’ve seen some shit (pardon my French) en ik heb de nodige lessen geleerd. 

Processen & systemen

Kijk, ik ga heel eerlijk zijn, ik ben van nature een gigantische chaoot. Daardoor heb ik geleerd om processen en systemen op te zetten die voor heel wat minder chaos zorgen zowel naar mijn klanten toe als naar mezelf toe. Workflows uitwerken, processen en systemen bedenken,… Het is een tweede natuur geworden.

€97 excl. btw

Karen

“Kathleen zorgt er niet alleen voor dat een website er mooi uit ziet, maar ook dat hij logisch is opgebouwd. Tijdens een eerste gesprek stelde ze vragen die me tot nadenken hebben aangezet en hebben geholpen mijn aanbod verder op punt te stellen. Daarnaast zorgde ze ervoor dat er een logica in de website zit waarbij je niet alleen als ondernemer je beste beentje voor kan zetten, maar waarbij je bezoeker ook makkelijk alle informatie vindt die hij nodig heeft zodat het voor hem makkelijk wordt gemaakt om een volgende stap te nemen.”

Waarom een Power Hour inboeken?

  • Een frisse blik. Ik ben een buitenstaander. Het kan zijn dat we elkaar kennen en dat ik weet waar jij mee bezig bent, maar het kan evengoed zijn dat we compleet vreemden zijn. Daarom kan ik met een frisse blik kijken naar jouw probleem, kan ik kansen zien die jij misschien niet ziet omdat je er al te lang op aan het sjieken bent en kan ik een schop onder de kont geven die anderen je misschien niet durven geven.
  • Samen actie ondernemen. Een Power Hour moet lang niet enkel babbelen zijn. Uiteraard is ideeën wisselen al zeer waardevol, maar soms moet je ook daad bij woord voegen. We kunnen samen bepaalde zaken op je website testen, we kunnen samen een eerste aanzet maken voor een landingspagina,… Zie het als een mini-cowork met mij aan jouw zijde. Let wel, ik ga het praktische gedeelte niet uitvoeren. Ik kan je het duwtje in de rug geven, maar jij voert de taken uit.
  • Stok achter de deur. Wie weet ben je wel een beetje zoals mij: ik probeer voor veel zaken een accountability maatje te vinden zodat ik een stok achter de deur heb om de taken die ik zou moeten doen ook daadwerkelijk te doen. Afspraken nakomen met mezelf lukt niet altijd, maar afspraken die ik maak met anderen? Daarvoor doe ik mijn uiterste best om ze na te komen. 

€97 excl. btw

Kathleen Verhetsel

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help online ondernemers hun zaak te laten groeien door design strategisch in te zetten

Ik geloof dat iedereen de capaciteiten heeft om succesvol te ondernemen en dromen waar te maken. Maar soms moet je over een paar hordes en helaas is het technische gedeelte van ondernemen, een horde voor vele mensen. Dat gaat van websites maken tot nieuwsbrieven opzetten tot automatisaties instellen.

Daarom wil ik een aantal van die hordes wegnemen, zodat jij je daar al geen zorgen om moet maken en volop kan ondernemen, je dromen kan waar maken en anderen kan helpen.

Alle praktische info op een rijtje

Kies zelf een moment

Je kan een Power Hour zelf inplannen op maandagnamiddag of woensdagvoormiddag via de onderstaande link. Je krijgt in de kalender de beschikbare plaatsen te zien voor de komende twee maanden. De boeking is pas finaal als de betaling is ontvangen.

Zoom Zoom zoom 🐝

Je krijgt gedurende één uur mijn onverdeelde aandacht. We zitten virtueel samen via Zoom. Je ontvangt na de call de opname van onze Power Hour zodat je die achteraf nog eens op je gemak kan herbekijken.

Life happens

Een ziek kind of zelf zo groen zijn als een prei, een droomopdracht waar je geen “nee” tegen kan zeggen,… Het kan gebeuren. No worries. Je kan je Power Hour tot 24u voor de afgesproken moment nog herboeken naar een andere moment.

€97 excl. btw

Veelgestelde vragen

Wat als één Power Hour te weinig is om alles gedaan te krijgen?

Een uur lijkt weinig, maar geloof me vrij, in één uur tijd kan je veel gedaan krijgen. Ik probeer de small talk tijdens een praktischere Power Hour te beperken zodat de tijd goed wordt besteed! 

Kan ik meerdere Power Hours in één keer boeken?

Voorlopig bied ik geen pakketten aan voor het Power Hour. Zie het echt als een hulpmiddel dat je inschakelt als je echt vast komt te zitten. Moest je toch nog meer uren willen, dan kan je altijd extra losse Power Hours inboeken wanneer jij dat nodig acht.

Kan ik niet gewoon een Power Hour inschakelen zodat jij de zaken aanpast aan mijn website?

Ken je het Chinese gezegde: Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven? Dat is mijn bedoeling met deze Power Hour: jou de kennis en de ervaring aanreiken om een probleem op te lossen. Het is aan jou om de tips die ik je geef zelf toe te passen. Zo ga je er op lange termijn meer geniet of profijt van hebben. 

Heb je nood aan een badeendje?

Wil je graag eens een extra stel hersenen dat zich breekt over jouw probleem? Heb je nood aan een frisse blik op je aanbod of systemen? Of wil je gewoon even babbelen over ondernemen? 

€97 excl. btw

Pin It on Pinterest