Sterke fundamenten leggen voor je website in een strategische sessie

Een website bouwen is een beetje zoals een huis bouwen. Voor je begint na te denken over welke kleur verf er op de muren komt, kan je je best even afvragen waar die muren net komen. 

Kathleen Verhetsel

Je weet dat je een kei bent in wat je doet

En hoewel je een prachtige website hebt, lijkt het alsof niemand een kennismakingsgesprek met je boekt of niemand iets bij je koopt. Het ligt absoluut niet aan je diensten of producten. Ligt het dan misschien aan je website?

Een website zonder strategie is gewoon een mooie prentje

Zowat iedereen kan tegenwoordig zijn eigen website bouwen. Je hebt tal van interessante diensten waarbij je in een paar muisklikken een leuk, online visitekaartje hebt. Maar als je niet nadenkt over wat jij wil dat potentiële klanten doen op je website, dan is die website verspilling van bits en bytes.

  • In plaats van drie nieuwe kennismakingsgesprekken per maand, boekte je er niet eens ééntje. Er schreven zich maar tien mensen in voor de nieuwsbrief terwijl je had verwacht dat honderd mensen zich zouden aanmelden. Je stuurt de mensen niet naar waar je wil en daardoor loop je potentiële klanten mis.
  • Je aanbod is doorheen de tijd nogal veranderd. Gaandeweg heb je alles toegevoegd aan je website, maar daardoor werd jouw virtuele stek een prachtig staaltje virtuele koterij. Jij vindt er je weg niet in terug, maar je potentiële klanten helaas ook niet.

Je hebt een website nodig met een stevige basis waarop je kan bouwen en vertrouwen

Want zonder een stevig fundament zakt ieder huis in als een kaartenhuisje. Dat geldt evenzeer voor jouw website. 

Sterke fundamenten leggen voor jouw website

Ik wil je zien groeien en je doelen zien bereiken. Jij kan de wereld veranderen met de diensten en producten die je aanbiedt. Daarom neem ik graag de tijd om jou en de boodschap die je wil delen met de wereld beter te leren kennen tijdens een strategische sessie. Zo kan ik je de nodige tips geven om van jouw website een écht werkpaard te maken. 

  • We nemen je huidige website erbij en analyseren wat er werkt en wat er niet werkt. Neem er alvast je cijfers en statistieken bij!
  • We bekijken samen de plannen die jij hebt voor je bedrijf en passen die toe op je website. Als jij wil groeien met je bedrijf, hoe kan jouw website je daarbij helpen?
  • Aan de hand van jouw bestaande website geef ik je tips om diezelfde pagina’s te verbeteren met oog op gebruiksvriendelijkheid én conversie. Dit kan zowel door visuele elementen als door structurele elementen aan te passen.
Kathleen Verhetsel

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help online ondernemers hun zaak te laten groeien door design strategisch in te zetten

Je wil je graag focussen op het helpen van je klanten. Dat is wat je drijft, wat je doet en waar je potdekke ook nog eens supergoed in bent!

Ik maak van jouw website een écht online werkpaard zodat jij je boodschap verder kan verspreiden en nog meer mensen kan helpen.

Wat zit er allemaal inbegrepen in dit pakket?

Huiswerk

Voor we (virtueel) samenzitten, krijg je van mij huiswerk in de vorm van een vragenlijst. De antwoorden op deze vragen vormen een rode draad doorheen de strategische sessie. 

Strategische sessie

Gedurende anderhalf uur zitten we (virtueel) samen en bespreken we wie je wil bereiken met je website, wat je wil bereiken en hoe we jouw website voor jou gaan laten werken.

Check-in

Een maand na onze strategische sessie check ik even in per mail. Hoe gaat het? Welke tips heb je al kunnen toepassen? Zie je al resultaat? Waar kunnen we eventueel nog bijsturen in jouw strategie?

Veelgestelde vragen

Pas jij mijn website aan na de strategische sessie?

Nee, jij gaat dat doen! Jij kent jouw website momenteel het beste dus jij kan best zelf de tips toepassen die ik je geef in deze sessie. Heb je technische ondersteuning nodig? Dan kan je altijd aankloppen bij diegene die je website heeft gebouwd of een technische virtual assistant.

Kan ik een strategische sessie boeken zelfs als ik geen aanpassingen kan maken aan mijn website?

Als je zelf niet de admin bent van je website en dus zelf geen aanpassingen kan maken (tekstaanpassingen, schuiven met blokken,…) dan is een strategische sessie misschien niet zo interessant voor jou. Het is uiteraard de bedoeling dat je met de tips die je krijgt aan de slag gaat! Vraag eventueel aan je webbouwer om je admin te maken voor je een strategische sessie boekt.

Ik ben technisch niet zo sterk. Ga ik iets kunnen doen met de tips die je geeft?

Ik probeer tips te geven die je zoveel mogelijk zelf kan toepassen. Dus als je het hoort donderen bij termen als css en php, dan is dat geen probleem. 

Wat als ik momenteel dit pakket niet kan betalen?
Geld is een heel persoonlijk gegeven en ik ga je zeker niet dwingen om keuzes te maken waarbij je je niet comfortabel voelt. Maar ik ben natuurlijk ook een ondernemer en ik weet dat een website die gemaakt is om te converteren, je sneller nieuwe klanten zal opleveren. Op die manier zal je deze investering er snel terug uithalen.
Kan ik betalen in termijnen?

Momenteel is het niet mogelijk om een strategische sessie in meerdere termijnen te betalen. 

Do-it-yourself Strategische Sessie

Wil je liever een strategische sessie zelf op je gemak doen? No worries. Tijdens deze online cursus kan je zelf aan de slag met de strategie van jouw website.

Pin It on Pinterest