Wil je graag samenwerken? Nieuwe projecten vanaf augustus 2024. Boek nu je kennismakingsgesprek »

Q

Ook jij kan nieuwe klanten aantrekken via je website

Ik help online ondernemers om meer klanten te bereiken via hun website door er een écht werkpaard van te maken. Zo kunnen zij zich focussen op wat belangrijk is: hun klanten helpen.

Kathleen Verhetsel

Je weet dat je een kei bent in wat je doet

Maar je website reflecteert dat niet altijd waardoor klanten hun weg niet naar jou vinden. En daar wil je verandering in brengen. Je wil een website waardoor potentiële klanten meteen zin krijgen om met jou in zee te gaan.

Een eigen website uitwerken bezorgt je de nodige kopzorgen en vergt zoveel tijd

En dat snap ik maar al te goed, want iedere keer zie ik het opnieuw. Een ondernemer begint vol goede moed zijn eigen website te bouwen, maar loopt dan vast op allerlei strategische en technische zaken.

  • Je sleutelt iedere avond aan je eigen website en als puntje bij paaltje komt, boekt niemand een kennismakingsgesprek voor jou of downloaden ze zelfs niet eens die freebie waar je zoveel tijd in hebt gestoken.
  • Je hebt intussen al iedere uithoek van het internet bezocht en hebt je vraag al op ieder mogelijk forum gesteld, maar je vindt zelf de oplossing niet voor dat ene technische oplossing. En eigenlijk heb je gewoon geen tijd (laat staan goesting) om er nog naar verder te zoeken.
  • Je wil heel graag meer inzetten op online ondernemen en je kennis delen met mensen, maar om eerlijk te zijn weet je niet waar te beginnen en heb je zelf geen flauw benul hoe je bezoekers je online product kan laten kopen.

Je hebt een website nodig die voor jou werkt als een werkpaard, niet als een koppige ezel.

Zo kan jij doen waar je goed in bent, zonder teveel tijd én energie in iets te steken dat je kopzorgen bezorgt. Daar kan ik je mee helpen.

Een website bouwen als een team

Als je met mij samenwerkt, dan vormen wij een team. Ik heb het beste voor met jouw project. Ik wil je zien groeien en je doelen zien bereiken. Daarom neem ik graag de tijd om jou en de boodschap die je wil delen met de wereld beter te leren kennen.

  • We bekijken samen de noden die jij met jouw bedrijf hebt voor jouw website.
  • We zoeken samen naar oplossingen waarbij we met jouw website bepaalde processen binnen jouw bedrijf kunnen vereenvoudigen.
  • We checken regelmatig in zodat zowel jij als ik op tijd weten wanneer er zaken niet duidelijk zijn of wanneer er zaken moeten bijgestuurd worden.
  • Na oplevering krijg je nog een maand gratis onderhoud . Tijdens die maand mag je mij bestoken met vragen zodat jij daarna zelf aan de slag kan met jouw website.
Kathleen Verhetsel

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help online ondernemers hun zaak te laten groeien door design strategisch in te zetten

Je wil je graag focussen op het helpen van je klanten. Dat is wat je drijft, wat je doet en waar je potdekke ook nog eens supergoed in bent!

Ik maak van jouw website een écht online werkpaard zodat jij je boodschap verder kan verspreiden en nog meer mensen kan helpen.

Rolinde - op de groei
Wat je doet is zoveel meer dan websites bouwen. Je denkt mee over branding, strategie, een logisch geheel, een visueel mooi jasje en het klopt technisch ook nog eens allemaal. Niet alleen het resultaat mag er zijn, ook het proces er naartoe vond ik echt aangenaam. Het was fijn om samen te brainstormen, de website vorm te zien krijgen en achteraf snelle en duidelijke antwoorden te krijgen op al mijn vragen om zelf met de website aan de slag te kunnen. Dikke merci!
Annelies - Fisc-it
Er werd al meteen een afspraak voor een kennismaking vastgelegd door een nieuwe klant, volgens mij nog geen uur nadat de site online stond. Mission accomplished! Ik ben er superblij mee en wil je ook héél erg bedanken hiervoor, Kathleen! Het is een last die van mijn schouders valt.

Hoe pakken we je website aan?

Een website bouwen kan je het best vergelijken met het bouwen van een huis. Er gaan heel wat stappen aan de grote verhuisdag vooraf.

mt|delete|

Strategische sessie

We zitten gedurende twee uur (al dan niet virtueel) samen om de strategie van je website onder de loep te nemen. Wie wil je bereiken? Wat wil je bereiken?

Een huis bouw je ook niet zomaar zonder plan.

Wireframes

Net zoals een architect plannen uittekent om aan te geven waar de waterleidingen en aanverwanten komen, maak ik wireframes om alle elementen op je website een plekje te geven. En dat allemaal in zwart/wit.

Design

De zwart/wit wireframes krijgen en kleurtje en beelden worden toegevoegd. Het begint er als een “echte” website uit te zien, alleen werkt er nog niets.

Je toekomstige virtuele stek krijgt dus nu een kleurtje op de muren.

Bouw

En dan is het natuurlijk tijd om dat huis ook daadwerkelijk te bouwen.

De websites die ik maak, werk ik uit met WordPress en Divi.

Wat zit er nog allemaal inbegrepen in dit pakket?

Ik bied één basispakket aan dat je verder kan aanvullen met een aantal interessante modules

WordPress website op maat

Hoewel Divi gebruikt wordt om je site mee te bouwen, is het een website op maat. We vertrekken niet vanuit een bestaande template zodat we alles zo goed mogelijk naar jouw noden en die van je bedrijf kunnen invullen.

SEO

Een die hard copywriter ben ik niet, maar ik kan je website technisch wel optimaliseren naar SEO toe. Daarnaast geef ik met veel plezier suggesties naar teksten toe.

Automatisatie

Als solo-ondernemer draag je veel petten. Samen met jou bekijk ik hoe we automatisatie kunnen inzetten binnen jouw webprocessen om zodat jij weer wat tijd kan winnen.

Foto’s selecteren

Of je nu een heuse fotoshoot hebt laten doen door een fotograaf of aan de slag wil met stockfoto’s, ik begeleid je bij het selecteren van de juiste beelden voor jouw website en merk.

Video-opleiding

Iedere website is nét dat tikkeltje anders. Er is altijd wel ergens een uitzondering op de regel. Tijdens een video-opleiding laat ik je graag zien hoe jij zelf aan je eigen website kan verder sleutelen.

Kennisbank

Coming soon. Je krijgt toegang tot de kennisbank waarin ik je aan de hand van korte videotutorials nog een aantal tips en tricks meegeef. 

Vanaf €4750

excl. btw

Nele

Zelf heb ik al mijn eigen website toen inbelverbinding nog bestond. Ik prutste altijd wat in WordPress, en zolang wat eruit kwam redelijk oké was, was ik tevreden. Alles veranderde toen ik professionaliseerde en mijn website het visitekaartje van mijn bedrijf Vrouwencoach werd. Ik klopte aan bij Kathleen en meteen werd duidelijk waarom ik haar nodig had.

Ze luisterde naar mijn verhaal, vroeg wat de prioriteiten waren, wat mijn doel was en werkte zo een strategisch plan uit. Ik wist niet eens dat zoiets bestond. Ze vroeg me naar kleuren, naar foto’s en de uitstraling die ik wenste. Toen dat allemaal duidelijk werd ging ze aan de slag. Ook die samenwerking verliep ontzettend vlot.

Kathleen is ontzettend gestructureerd en zorgt dat de overdracht van informatie op een simpele manier kan gebeuren. Tussentijds geeft ze ook updates tijdens het bouwen van de website, zodat er tijd is om bij te sturen, maar eerlijk gezegd was dat amper nodig. De praktische kant zoals contracten en facturatie loopt gesmeerd en is transparant en zeer helder. Dit is een vrouw die ieder aspect van haar vak door en door kent.

Mijn bedrijf werd naar een ander niveau getild dankzij Kathleen. Mentaal zorgt de website ervoor dat ik mij sterker voel als CEO omdat ik trots ben op mijn uithangbord. Ik ben ook creatiever, want waar ik vroeger vaak dacht “Ja, hoe kan ik dat dan aanpakken met de website?”, stap ik nu met mijn idee naar Kathleen en zij zoekt een manier om dat te implementeren.

Dat bezorgt mij een enorme vrijheid tijdens het uitdenken van concepten. Ze heeft ook een toolbox vol met tips en tricks en een kennis waar geen einde aan lijkt te komen. Ze volgt recente updates van providers zoals bijvoorbeeld Convertkit en kent een arsenaal aan apps en platformen waar ze vol enthousiasme over spreekt.

Kortom: Kathleen is een sympathieke vaknerd, en als het professionele leven mij één iets geleerd heeft, dan is het wel dat zo’n mensen van onschatbare waarde zijn.

Veelgestelde vragen

Zijn er naast deze investering nog andere kosten?
Wat als ik momenteel dit pakket niet kan betalen?

Geld is een heel persoonlijk gegeven en ik ga je zeker niet dwingen om keuzes te maken waarbij je je niet comfortabel voelt. Maar ik ben natuurlijk ook een ondernemer en ik weet dat een website die gemaakt is om te converteren, je sneller nieuwe klanten zal opleveren. Op die manier zal je deze investering er snel terug uithalen.

Kan ik betalen in termijnen?

Ja! Ik werk doorgaans met drie schijven: een voorschot (33%), een schijf als ik begin te bouwen (33%) en de laatste schijf eens het project live staat (33%). Meestal komt dat overéén met één schijf per maand.

Hoe lang duurt het bouwen van een website ongeveer?

Je rekent hiervoor best op 8 à 12 weken. Ik neem graag de tijd om jou en de boodschap die je wil delen beter te leren kennen. Zo weet ik dat we een website bouwen met stevige fundamenten die nog jaren dienst kan doen.

Kan ik enkel in een strategische sessie investeren?

Ben je nog niet klaar om een hele website samen met mij te bouwen, maar wil je wel eens kijken wat er beter kan? Dan kan je je inschrijven voor de online cursus “DIY strategische sessie”. 

Kan ik alleen voor een huisstijl bij jou terecht?

Momenteel focus ik mij op websites en totaalpakketten. Heb je nog geen huisstijl, maar wil je wel samen aan een website werken? Dan kan je aan een meerprijs ook je huisstijl door mij laten uitwerken. Dit is fijn omdat we dan samen van A tot Z jouw merk uitwerken, van logo en huisstijl tot website.

Met welk systeem werk jij?

De websites die ik maak, werk ik uit met WordPress en Divi. WordPress is een veelzijdige optie die je naar je hand kan zetten met allerhande plugins. Divi is een visuele builder waarmee je eigenlijk vanaf nul mooie websites kan vormgeven. Je kan in deze builder pagina’s live teksten, afbeeldingen,… aanpassen zodat je meteen het resultaat ziet.

Deze combinatie geeft je de vrijheid om zelf verder te sleutelen aan pagina’s en zelf nieuwe pagina’s aan te maken zonder dat je heel veel technische kennis hebt.

Hoe zit het met de auteursrechten van de website?

Ik sta met plezier mijn auteursrechten af voor je website zodat de website aan het einde van het project écht van jou is. Hiervoor brengen we aan het begin van ons project een contract in orde.

Bied je een onderhoudscontract aan?

Ja! Natuurlijk wil je dat je website optimaal blijft functioneren en dat mensen met snode plannen niet zomaar kunnen inloggen. Daarom bied ik een onderhoudscontract aan om je website up to date te houden. Als je dit liever zelf doet, dan kan dat uiteraard ook. Hierover kan je hier meer informatie vinden.

Hoe weet ik of wij een goed team zullen vormen?

Uiteraard is dat moeilijk om op voorhand te weten. Daarom kan je altijd een gratis kennismakingsgesprek boeken om te zien of het klikt.

Wanneer kunnen we starten?

Je gaat er best vanuit dat je, nadat je contact hebt opgenomen met mij en we een kennismakingsgesprek hebben gehad, je nog twee à drie maanden moet wachten voor we er echt in kunnen vliegen. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik concreter met je ingaan op data en planning.

Boek dus gerust een gratis kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen en te zien of we samen iets moois kunnen maken van je website.

Wat als ik pas wil starten over zes maanden?

Mijn kalender loopt vrij snel vol, dus het kan zeker geen kwaad om nu al contact met me op te nemen. Als je na een kennismakingsgesprek weet dat je met mij in zee wil gaan om samen je nieuwe website uit te werken, dan kan je het voorschot al betalen en hou ik een plaatsje vrij in mijn planning.

Kriebelt het om samen te werken?

Kriebelt het om samen je website aan te pakken, maar heb je toch nog een aantal vragen?
Aarzel niet, boek een gratis kennismakingsgesprek en laat weten waar jij nood aan hebt!

Pin It on Pinterest