Gratis

Zin om je website verder te optimaliseren en te verbeteren? Ga aan de slag met een e-boek of sluit je aan bij de maandelijkse virtuele cowork. Zo blijf je aan je website sleutelen en haal je er het meeste uit!

Gratis

Werken op Woensdag aan je Website Cowork

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar bij mij komt mijn eigen website helaas steeds op de laatste plaats. Er zijn zoveel andere zaken in mijn bedrijf die voorrang krijgen: klantenwerk, facturatie, social media,… En dat terwijl een website zo’n krachtig marketing tool kan zijn.

Dus riep ik de “Werken op Woensdag aan je Website Cowork” in het leven. Iedere laatste woensdag van de maand komen we samen via Zoom en werken we tussen 10u en 11u30 aan onze eigen website. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een gezellige babbel. Uiteraard. Spreekt voor zich.

Gratis

Website Boost Bootcamp

Geef je website een boost met de Website Boost Bootcamp. In deze bootcamp deel ik enkele tips en tricks om de fundamenten van jouw website nog steviger te maken. Iedere week gedurende twee maanden krijg je van mij op dinsdag een tip. Het zijn kleine tips, die een grote impact kunnen hebben. Dus neem zeker iedere week even de tijd om deze tips toe te passen op jouw website.

Liever rechtstreeks met mij samen werken?

Wil je graag wat meer begeleiding bij het uitdenken of opzetten van jouw website?
Je kan mij natuurlijk ook inschakelen voor maatwerk.

Pin It on Pinterest