Gratis challenge

WebKick Summer Challenge

In ver vervlogen tijden maakte je je eigen website. Dat op zich verdient een speekselmedaille, want we weten allemaal dat zo’n website in elkaar steken vaak bloed, zweet en tranen kost. Maar al dat harde werk levert helaas niets op momenteel.

DIY Strategische Sessie

Maar nu jouw website er staat, gebeurt er eigenlijk niet veel.

  • Veel bezoekers komen er helaas niet langs. En als er dan toch bezoek over je virtuele vloer komt, dan blijkt het je mama te zijn. Hoewel je haar graag ziet, is zij niet je ideale klant.
  • Als er al potentiële klanten hun weg vinden naar je website, dan klikken die maar wat rond, maar ondernemen ze geen actie.
  • En bezoekers, die moeten even graven in je website voor ze de informatie vinden die ze nodig hebben.

Doe mee aan de WebKick Summer Challenge

Wil je graag je website verder optimaliseren? Schrijf je dan in voor de WebKick Summer Challenge en ontvang gedurende 9 weken tijdens de zomervakantie, iedere week een opdracht om je website te verbeteren.

Soms kan een kleine aanpassing een wereld van verschil maken

Dat geldt ook voor jouw website. Eén kleine aanpassing: een andere titel, een knop die er wat anders uitziet, een blokje informatie verplaatsen,… Het kan ervoor zorgen dat je website beter converteert. 

  • Jouw website zorgt ervoor dat willekeurige bezoekers trouwe klanten worden. 
  • Je helpt je bezoekers en (potentiële) klanten snel de informatie te vinden die ze zoeken op je website.
  • Jouw website wordt een online salespersoon die 24u op 24, 7 op 7 klaar staat om de vragen van je potentiële klanten te beantwoorden. 

Gedurende 9 weken iedere week een aanpassing

En ik weet het, ik weet het, je zou liever deze zomer buiten zitten in het zonnetje met een lekker koud drankje, maar zelfs als je maar een uurtje per week tijd maakt om één verandering te door te voeren, kan dat een serieuze impact hebben.

Wat als je dat nu eens zou doen? Wat als je gedurende de negen weken van de zomervakantie iedere week één ding aanpast aan je website en hem op die manier nog beter maakt? En wat als ik je daar nu eens mee zou helpen?

Dat is exact waar ik je mee ga helpen tijdens de WebKick Summer Challenge. Gedurende negen weken, van begin juli tot eind augustus, stuur ik je één keer per week een mailtje met een tip en een opdracht om jouw website te verbeteren. De ene keer zal dat over de inhoud van je website gaan, de andere keer over een bepaalde pagina of zelfs een bepaald element op een bepaalde pagina.

Negen weken aan een stuk werk je één uurtje per week aan jouw website waardoor je bezoekers sneller hun weg zullen vinden naar de juiste informatie, zowel door de inhoud aan te passen als door te werken met visuele trucjes. Eén uurtje per week. En je kan de opdrachten nog steeds uitvoeren op een zonnig terras met een koud drankje aan je zijde. Beloofd.

We vliegen er in vanaf maandag 4 juli 2022. Dan gaan we samen de handen uit de mouwen steken en jouw website verder optimaliseren de komende maanden.

Schrijf je nu in voor de WebKick Summer Challenge

Klinkt dit als een uitdaging die je wel wil aangaan? Schrijf je dan nu in voor de WebKick Summer Challenge. 

Kathleen Verhetsel

Hey! Ik ben Kathleen

Ik help ondernemers van online bezoekers, klanten te maken door design strategisch in te zetten

Je snapt dat het oog ook wat wil en dat je wat tijd en energie moet steken in het visuele aspect van je zaak.

Na meer dan tien jaar voor een webbureau te hebben gewerkt als grafisch vormgeefster en daarna op zelfstandige basis, kan ik je wel wat kneepjes van het vak leren.

Pin It on Pinterest