Ik help jouw merk mee uit te bouwen op strategisch, creatief en technisch vlak.

Creatief

Je merkt dat je zaak en je merk klaar zijn voor een grondige update. Er is zoveel veranderd en je visuele identiteit straalt niet meer uit waar jij en je merk voor staan. De hoogste tijd dus voor een visuele identiteit die de kwaliteit uitstraalt die jij met jouw producten en dienst aan jouw klanten.

Strategisch

Misschien ben je ooit vol enthousiasme begonnen met je zaak omdat je het graag deed. En je weet dat er zoveel potentieel in, alleen weet je niet helemaal hoe je die er uit kan krijgen. Samen kijken we naar de doelen die je wil bereiken en welke stappen genomen moeten worden om die doelen te bereiken.

Technisch

Je website is jouw online visitekaartje. Het nodigt bezoekers uit om meer te weten te komen over de diensten die je aanbiedt, jouw producten te kopen en met jou samen te werken. Alleen is jouw website eerder een koppige ezel dan het werkpaard dat het zou moeten zijn. Samen nemen we je website onder handen. We zorgen ervoor dat het een aantrekkelijk online visitekaartje wordt dat werkt als een onuitputtelijk boerenpaard.

Samenwerken?

Wil je een website of huisstijl laten maken? Dan kunnen we er in vliegen vanaf juni 2021!