Huiswerk intakeformulier

Hey hey,

Als je deze vragenlijst voor de eerste keer bekijkt, zal je waarschijnlijk even overrompeld raken. Mijn excuses daarvoor. Bekijk de vragen eerst even op je gemak.

Sluit deze pagina opnieuw en ga verder met je dag, maar denk toch af en toe eens na over de vragen die je hier hebt gelezen. Denk erover na terwijl je de afwas aan het doen bent, terwijl je op de trein staat te wachten, terwijl je onder de douche staat,…

Kom morgen of wanneer het je uitkomt, terug naar deze pagina en probeer even ergens een uurtje van je tijd uit te trekken om deze vragen te beantwoorden. Neem er gerust een lekker drankje bij, zet wat rustige muziek op en ga er volledig voor. Deze vragen worden de leidraad voor onze strategische sessie. Dus neem er zeker de tijd voor.

En zoals altijd: moest je vragen of bedenkingen hebben, geef gerust een gil.

Groetjes,
Kathleen

Over jou

Over jouw merk

Een website is één ding, maar natuurlijk komt er veel meer bij kijken dan alleen maar wat teksten en prentjes online zetten. Dus wil ik even ontdekken waar jouw merk voor staat.

De snelle woorden ronde

Hieronder zie je steeds twee opties. Het zijn steeds twee tegenoverstelden van elkaar. Kies het eerste woord dat je aandacht trekt. Niet te lang nadenken is de boodschap! 

Over jouw website

Voor we aan een nieuwe website kunnen beginnen, moeten we misschien eerst eens even naar de huidige stand van zaken kijken. Heb je nog geen website? Of is dit voor een nieuw project? Sla dan gerust de volgende vragen over. 

Gluren bij de buren

Door hieronder wat websites te delen, krijg ik een idee van wat jij belangrijk vindt in een website. Uiteraard neem ik geen zaken klakkeloos over. Nope. Dat is not done, maar wat inspiratie opdoen kan nooit kwaad. 

De vijf websites kunnen websites zijn van concullega's, maar het kunnen evenzeer voorbeelden zijn van websites uit een hele andere niche. Hou je dus zeker niet in! 

Pin It on Pinterest