Websites bouwen die van bezoekers klanten maken

Dat is waarom ik websites maak, zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is voor jou: jouw klanten en hen vooruit helpen.

Kathleen Verhetsel

Speekselmedaille voor jezelf! 
Je maakte je eigen website

Het heeft je bloed, zweet en tranen gekost en misschien heb je er een paar grijze haren aan overgehouden, maar hij staat er. Je website staat er!

Maar je voelt je ook dat het toch nog niet helemaal klopt. Het loopt allemaal niet zoals je had verwacht.

  • Je raakt overweldigd door alle technische problemen die opduiken

  • Je bent ontgoocheld omdat niemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief en enkel je mama je blog meeleest

  • Je bent een beetje zenuwachtig omdat nog niemand je online product kocht of een kennismakingsgesprek met je boekt

Websites zijn niet evident, maar ze zouden je geen extra kopzorgen mogen bezorgen.

En websites bezorgen je voornamelijk kopzorgen als je ze alleen probeert te maken. Als je uren alleen naar die videotutorials moet kijken op YouTube. Als je uren alleen op zoek moet gaan naar het beste WordPress theme. Als je uren op zoek moet gaan naar de beste plugin die jouw probleem kan oplossen. 

En misschien is die ene theme of die ene plugin iets dat wél werkt voor iemand anders, maar niet voor jou.

Uiteindelijk kom je na uren en uren en uren zelf sleutelen op een punt dat je het gewoon wil opgeven. En dat is jammer.

Helaas zie ik het maar al te vaak gebeuren. Het potentieel is er, maar het technische gedeelte zorgt voor heel wat kopzorgen en frustraties.

stippels

Vers bloed naar je website lokken

Uiteraard willen we allemaal graag meer bezoekers over onze virtuele vloer krijgen. Bezoekers zijn namelijk potentiële klanten, dus meer bezoekers zou moeten leiden tot meer conversie en verkoop, toch? Maar hoe zorg je er nu voor dat er meer mensen hun weg vinden naar jouw website? In dit e-boek vind je tal van tips die net ietsje verder gaan dan enkel en alleen "zorg dat je gevonden wordt in zoekmachines".

Birth Matters

Daar kunnen we samen iets aan doen!

We bekijken samen wie je wil bereiken, wat je wil bereiken en hoe je daarvoor je website kan inzetten. Samen met jou bouw ik een website die je klant mee begeleidt in jouw verhaal én hen verder helpt als jij even niet bereikbaar bent (omdat je te druk bezig bent met een klant of aan het genieten bent van je gezin).

Dankzij meer dan tien jaar ervaring als grafisch vormgeefster bij een webbureau en vervolgens vijf jaar als zelfstandige websitebouwer, weet ik hoe je ervoor kan zorgen dat jouw zaak verder kan groeien dankzij een website.

Tien jaar zelfstandige

Mijn drie pijlers voor een succesvolle website

strategie

Een website waar geen strategie achter zit, is gewoon een mooi plaatje. Niets meer, niets minder. Daarom vind ik het belangrijk om jou, je bedrijf en je noden te leren kennen zodat we weten wat je wil bereiken met je website. Enkel op die manier kan je site dat werkpaard worden waar je zo van droomt.

design

Het oog wil ook wat. Ja, een website zonder strategie is niet ideaal, maar een website die er niet verzorgt uitziet, stoot ook bezoekers af. Je hebt maar enkele seconden om een eerste, goede indruk te maken online en design speelt daar een cruciale rol in.

gebruiksvriendelijkheid

Technisch moet een website natuurlijk ook goed in elkaar zitten en dan focus ik mij vooral op de gebruiksvriendelijkheid. Ik wil graag dat jij zelf je website kan onderhouden. Tegelijk vind ik het ook belangrijk dat je bezoeker je site vlot kan gebruiken zonder dat er langs zijn kant gevloekt moet worden.

DIY Strategische Sessie

Waarom ik jouw website wil mee bouwen

Ik geloof dat vrouwelijke ondernemers de wereld beter kunnen maken en dat het internet daar een belangrijke rol in speelt.

Ik geloof dat iedereen de capaciteiten heeft om succesvol te ondernemen en dromen waar te maken. Maar soms moet je over een paar hordes en helaas is het technische gedeelte van ondernemen, een horde voor vele mensen. Dat gaat van websites maken tot nieuwsbrieven opzetten tot automatisaties instellen.

Daarom wil ik een aantal van die hordes wegnemen, zodat jij je daar al geen zorgen om moet maken en volop kan ondernemen, je dromen kan waar maken en anderen kan helpen.

Dingen die je misschien nog niet wist over mij

  • Ik maakte mijn eerste website toen ik vijftien was (zo’n twintig jaar geleden intussen). Mijn vader die informaticus is, zag me prutsen in Microsoft Frontpage en kocht meteen een html/css boek voor mij.
  • Ergens in de donkerste krochten van mijn bureau ligt een diploma journalistiek. Hoewel ik met dat diploma weinig tot niets doe, zet ik mijn taalgevoel wel in om je teksten hier en daar bij te sturen.
  • Ik neem mezelf doorgaans niet te serieus. Humor en zelfrelativering zijn belangrijk om overeind te blijven in deze crazy wereld.
  • Ik ben van nature nogal chaotisch, maar ik ben door de jaren heen een kei geworden in het vinden van systemen die ervoor zorgen dat de chaos toch een beetje binnen de perken blijft.
  • Ik ben ook een gigantische kennisspons die graag al doende leert en vervolgens de zaken die ik leer doorgeef aan anderen.

Kriebelt het om samen te werken?

Kriebelt het om samen je website om te toveren tot een echt werkpaard? Eéntje waardoor je bezoekers je leren kennen, maar ook leren vertrouwen en met jou in zee willen gaan? 

Pin It on Pinterest